Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Overlijden Jan Balk

Dhr. Jan Balk, grondlegger en naamgever tot juli 2021 van ons autobedrijf, is tot ons grote verdriet dinsdag 20 september overleden.  Alhoewel lichamelijk kwetsbaar kwam het  bericht van zijn plotselinge overlijden toch als een schok binnen bij ons team.

Jan Balk was de oprichter in 1973 van Autobedrijf J. Balk en wij herinneren hem als de gedreven ondernemer en werkgever die immer klaar stond voor zijn klanten en medewerkers. Vanaf 2007, na de overname door Elly en Karel , nam Jan de rol van mentor op zich, naast zijn blijvende inzet voor de inkoop en verkoop van auto’s. 

29 december 2020 nam hij tijdens een gezellig samenzijn in onze showroom definitief afscheid van ons bedrijf, vele klanten hadden een stukje ingestuurd, gebundeld in een boekwerk, wat hem toen werd overhandigd.
Jan blijft in herinnering onlosmakelijk met ons bedrijf verbonden en we danken hem postuum voor wat hij betekent heeft voor ons en ons team.

Wij wensen  Ria, Leontine, Jan, Josefien en verdere familie alle sterkte toe om dit grote verlies te dragen.
Elly en Karel Smit


  
 

Welkom bij Carteam Smit Autoservice

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Smit Autoservice is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Hauwert en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Smit Autoservice

Alle merken En alle types

Bij Carteam Smit Autoservice in Hauwert vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Smit Autoservice! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Smit Autoservice.

Meer informatie

Carteam Smit Autoservice

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Ruud Fokke
Ruud Fokke
Carteam Smit is een kleine garage waar je op een persoonlijke wijze wordt geholpen, en je een prima service kan verwachten.
Erik Gerrits
Erik Gerrits
Altijd behulpzaam. Kan altijd langs zonder afspraak. Topper!
P de Vries
P de Vries
Altijd goed geholpen. Ik beveel deze garage aan.
Seth Voorhans
Seth Voorhans
Mooie auto's,goede prijs/kwaliteit.Vriendelijk en niet moeilijk.We hebben er een mooie auto gekocht voor onze dochter.
Bekijk beoordelingen